HOME 教育状況公表 本日
⇒#1969@文献;

Determination of Total Phenolic Content and Antioxidant Activity of Garlic (Allium sativum) and Elephant Garlic (Allium ampeloprasum) by Attenuated Total Reflectance_Fourier Transformed Infrared Spectroscopy

コメント

引用箇所

出典:Determination of Total Phenolic Content and Antioxidant Activity of Garlic (Allium sativum) and Elephant Garlic (Allium ampeloprasum) by Attenuated Total Reflectance_Fourier Transformed Infrared Spectroscopy

引用元

Xiaonan Lu,† Carolyn F. Ross,† Joseph R. Powers,† D. Eric Aston,‡ and Barbara A. Rasco*. Determination of Total Phenolic Content and Antioxidant Activity of Garlic (Allium sativum) and Elephant Garlic (Allium ampeloprasum) by Attenuated Total Reflectance_Fourier Transformed Infrared Spectroscopy. . , (参照 1899-12-30T0:0:0+09:00) .


QRコード
https://edu.yz.yamagata-u.ac.jp/developer/Asp/Youzan/Reference/Paper/@PaperReview.asp?nPublicationID=1969

SSLの仕組み

このマークはこのページで 著作権が明示されない部分について付けられたものです。

山形大学 データベースアメニティ研究所
〒992-8510 山形県米沢市城南4丁目3-16 3号館(物質化学工学科棟) 3-3301
准教授 伊藤智博
0238-26-3573
http://amenity.yz.yamagata-u.ac.jp/

Copyright ©1996- 2019 Databese Amenity Laboratory of Virtual Research Institute,  Yamagata University All Rights Reserved.