Utilization of protein concentrates from ungerminated
jstage
DOI
:
SY Giami,LI barber
Li Barberらは,100%小麦粉のクッキーの粗タンパク質,フィチン酸,ポリフェノールの含有量はそれぞれ12.3%,5.8mg100g^-1,0.6mg100g^-1であると述べている.
SY Giami,LI barber (2004). Utilization of protein concentrates from ungerminated. sci food agric, Vol.84, 0-0

https://edu.yz.yamagata-u.ac.jp/ developer/ Asp/ Youzan/ Reference/ Paper/ @PaperReview.asp?nPublicationID=1902
このマークはこのページで 著作権が明示されない部分について付けられたものです。
Copyright ©1996- 2022 Databese Amenity Laboratory of Virtual Research Institute, Yamagata University All Rights Reserved.
コメント
引用箇所
出典:Utilization of protein concentrates from ungerminated
引用元
Utilization of protein concentrates from ungerminated
.
.
,
(参照 1899-12-30T0:0:0+09:00)
.
SY Giami,LI barber (2004). Utilization of protein concentrates from ungerminated. sci food agric, Vol.84, 0-0
<!-- 論文 論文 論文 論文 論文 Utilization of protein concentrates from ungerminated -->
<ul>
<li>
<article>
SY Giami,LI barber.
<a href='https://edu.yz.yamagata-u.ac.jp/developer/Asp/Youzan/Reference/Paper/@PaperReview.asp?nPublicationID=1902'>
<q><cite>
Utilization of protein concentrates from ungerminated
</q></cite>
</a>.
.
</article>
</li>
</ul>
<!-- 論文 論文 論文 論文 論文 Utilization of protein concentrates from ungerminated -->
https://edu.yz.yamagata-u.ac.jp/

このマークはこのページで 著作権が明示されない部分について付けられたものです。

3号館(物質化学工学科棟) 3-3301
准教授
伊藤智博
0238-26-3573
Copyright ©1996- 2022 Databese Amenity Laboratory of Virtual Research Institute, Yamagata University All Rights Reserved.