🏠
🌡️ 📆 令和6年4月26日
⇒#1900@文献;

In Vitro and in Vivo Anti-oxidant Activity of Hot Water Extract of Basidiomycetes-X, Newly Identified Edible Fungus(Miscellaneous)

jstage DOI :
項目 内容
タイトル In Vitro and in Vivo Anti-oxidant Activity of Hot Water Extract of Basidiomycetes-X, Newly Identified Edible Fungus(Miscellaneous)
著者 WATANABE Tetsuo,NAKAJIMA Yuki,KONISHI Tetsuya
書誌情報

コメント

WATANABE Tetsuoらは,脂質過酸化反応によってリポソーム内のBDM-XとABMのIC50指標がそれぞれ傷の細菌32.5mg/mL,80mg/mLだと述べている.

引用箇所

出典:In Vitro and in Vivo Anti-oxidant Activity of Hot Water Extract of Basidiomycetes-X, Newly Identified Edible Fungus(Miscellaneous)


引用元


WATANABE Tetsuo,NAKAJIMA Yuki,KONISHI Tetsuya. In Vitro and in Vivo Anti-oxidant Activity of Hot Water Extract of Basidiomycetes-X, Newly Identified Edible Fungus(Miscellaneous). . , (参照 1899-12-30T0:0:0+09:00) .

WATANABE Tetsuo,NAKAJIMA Yuki,KONISHI Tetsuya (2013). In Vitro and in Vivo Anti-oxidant Activity of Hot Water Extract of Basidiomycetes-X, Newly Identified Edible Fungus(Miscellaneous). biological & pharmaceutical bulletin , Vol.31, 111-0


WATANABE Tetsuo,NAKAJIMA Yuki,KONISHI Tetsuya, "In Vitro and in Vivo Anti-oxidant Activity of Hot Water Extract of Basidiomycetes-X, Newly Identified Edible Fungus(Miscellaneous)", biological & pharmaceutical bulletin , Vol.31, No.1, pp.111-0 (2013).

出版物

  1 出版物
種類
非定期刊行物 図書 ・書籍 ・ 学位論文 ・抜刷り・学校教科書
定期刊行物 新聞・雑誌( 学術論文)・年鑑
そのほか 楽譜カレンダー、番組表、 地図

著作物 の著作権は、著者にあります。 しかし、著作物を出版した場合、出版物の著作財産権は、著者ではなく、出版社に帰属することが多いです。


<!-- 論文 論文 論文 論文 論文 In Vitro and in Vivo Anti-oxidant Activity of Hot Water Extract of Basidiomycetes-X, Newly Identified Edible Fungus(Miscellaneous)  -->
<ul>
<li>
<article>
WATANABE Tetsuo,NAKAJIMA Yuki,KONISHI Tetsuya. <a href='https://edu.yz.yamagata-u.ac.jp/developer/Asp/Youzan/Reference/Paper/@PaperReview.asp?nPublicationID=1900'> <q><cite> In Vitro and in Vivo Anti-oxidant Activity of Hot Water Extract of Basidiomycetes-X, Newly Identified Edible Fungus(Miscellaneous) </q></cite> </a>.
.
</article>
</li>
</ul>
<!-- 論文 論文 論文 論文 論文 In Vitro and in Vivo Anti-oxidant Activity of Hot Water Extract of Basidiomycetes-X, Newly Identified Edible Fungus(Miscellaneous)  -->

<%nExtID=1900:szRefType="paper":szRefHeadLine="WATANABE Tetsuo,NAKAJIMA Yuki,KONISHI Tetsuya,In Vitro and in Vivo Anti-oxidant Activity of Hot Water Extract of Basidiomycetes-X, Newly Identified Edible Fungus(Miscellaneous),biological & pharmaceutical bulletin ,Vol.31,No.1,p.111(2013)."%>
<!-- #include virtual ="/developer/Include/ref_num.inc" -->



QRコード

🎄🎂🌃🕯🎉
〒992-8510 山形県米沢市城南4丁目3-16

Copyright ©1996- 2024 Databese Amenity Laboratory of Virtual Research Institute,  Yamagata University All Rights Reserved.