各種ペットボトル入り茶の抗酸化活性ならびにビタミンC量と保存による両活性の変化Antioxidative activities and Vitamin C contents in several kinds of bottled tea and their changes depending on time and temperature
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畦 五月はDPPH法で測定した抗酸化活性とポリフェノール量との間にも相関関係(R^2=0.8276)がみとめられ,高ポリフェノール含量試料が高いラジカル消去活性を示したと述べている.
畦 五月 (2007). 各種ペットボトル入り茶の抗酸化活性ならびにビタミンC量と保存による両活性の変化Antioxidative activities and Vitamin C contents in several kinds of bottled tea and their changes depending on time and temperature. 順正短期大学研究紀要, Vol.36, 17-0

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項目 | 内容 |
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タイトル | 各種ペットボトル入り茶の抗酸化活性ならびにビタミンC量と保存による両活性の変化Antioxidative activities and Vitamin C contents in several kinds of bottled tea and their changes depending on time and temperature |
著者 | 畦 五月 |
書誌情報 |
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引用箇所
引用元
各種ペットボトル入り茶の抗酸化活性ならびにビタミンC量と保存による両活性の変化Antioxidative activities and Vitamin C contents in several kinds of bottled tea and their changes depending on time and temperature
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(参照 1899-12-30T0:0:0+09:00)
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畦 五月 (2007). 各種ペットボトル入り茶の抗酸化活性ならびにビタミンC量と保存による両活性の変化Antioxidative activities and Vitamin C contents in several kinds of bottled tea and their changes depending on time and temperature. 順正短期大学研究紀要, Vol.36, 17-0
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伊藤智博
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