HOME 教育状況公表 本日
⇒#1946@文献;

The polyphenol content and antioxidant activities of the main edible vegetables in northern VietnamThe Polyphenol Content and Antioxidant Activities of the Main Edible Vegetables in Northern Vietnam

コメント

THU Nghiem Nguyetらはフリーポリフェノールの割合が総ポリフェノール量の50%に達するか照合したと述べている(ただし菊はのぞく)

引用箇所

出典:The polyphenol content and antioxidant activities of the main edible vegetables in northern VietnamThe Polyphenol Content and Antioxidant Activities of the Main Edible Vegetables in Northern Vietnam

引用元

THU Nghiem Nguyet 他6名. The polyphenol content and antioxidant activities of the main edible vegetables in northern VietnamThe Polyphenol Content and Antioxidant Activities of the Main Edible Vegetables in Northern Vietnam. . , (参照 1899-12-30T0:0:0+09:00) .


QRコード
https://edu.yz.yamagata-u.ac.jp/developer/Asp/Youzan/Reference/Paper/@PaperReview.asp?nPublicationID=1946

SSLの仕組み

このマークはこのページで 著作権が明示されない部分について付けられたものです。

山形大学 データベースアメニティ研究所
〒992-8510 山形県米沢市城南4丁目3-16 3号館(物質化学工学科棟) 3-3301
准教授 伊藤智博
0238-26-3573
http://amenity.yz.yamagata-u.ac.jp/

Copyright ©1996- 2019 Databese Amenity Laboratory of Virtual Research Institute,  Yamagata University All Rights Reserved.