🏠
🌡️ 📆 令和6年5月6日
⇒#1587@文献;

Total Polyphenol Content and Antioxidant Capacity of Commercially Available Tea (Camellia sinensis) in Argentina

jstage DOI :
項目 内容
タイトル Total Polyphenol Content and Antioxidant Capacity of Commercially Available Tea (Camellia sinensis) in Argentina
著者 Claudia Anesini , Graciela E. Ferraro and Rosana Filip
書誌情報

コメント


引用箇所

出典:Total Polyphenol Content and Antioxidant Capacity of Commercially Available Tea (Camellia sinensis) in Argentina


引用元


Claudia Anesini , Graciela E. Ferraro and Rosana Filip. Total Polyphenol Content and Antioxidant Capacity of Commercially Available Tea (Camellia sinensis) in Argentina. . , (参照 1899-12-30T0:0:0+09:00) .

Claudia Anesini , Graciela E. Ferraro and Rosana Filip (2008). Total Polyphenol Content and Antioxidant Capacity of Commercially Available Tea (Camellia sinensis) in Argentina. j. agric. food chem., Vol.56, 9225-0


Claudia Anesini , Graciela E. Ferraro and Rosana Filip, "Total Polyphenol Content and Antioxidant Capacity of Commercially Available Tea (Camellia sinensis) in Argentina", j. agric. food chem., Vol.56, No.19, pp.9225-0 (2008).

出版物

  1 出版物
種類
非定期刊行物 図書 ・書籍 ・ 学位論文 ・抜刷り・学校教科書
定期刊行物 新聞・雑誌( 学術論文)・年鑑
そのほか 楽譜カレンダー、番組表、 地図

著作物 の著作権は、著者にあります。 しかし、著作物を出版した場合、出版物の著作財産権は、著者ではなく、出版社に帰属することが多いです。


<!-- 論文 論文 論文 論文 論文 Total Polyphenol Content and Antioxidant Capacity of Commercially Available Tea (Camellia sinensis) in Argentina  -->
<ul>
<li>
<article>
Claudia Anesini , Graciela E. Ferraro and Rosana Filip. <a href='https://edu.yz.yamagata-u.ac.jp/developer/Asp/Youzan/Reference/Paper/@PaperReview.asp?nPublicationID=1587'> <q><cite> Total Polyphenol Content and Antioxidant Capacity of Commercially Available Tea (Camellia sinensis) in Argentina </q></cite> </a>.
.
</article>
</li>
</ul>
<!-- 論文 論文 論文 論文 論文 Total Polyphenol Content and Antioxidant Capacity of Commercially Available Tea (Camellia sinensis) in Argentina  -->

<%nExtID=1587:szRefType="paper":szRefHeadLine="Claudia Anesini , Graciela E. Ferraro and Rosana Filip,Total Polyphenol Content and Antioxidant Capacity of Commercially Available Tea (Camellia sinensis) in Argentina,j. agric. food chem.,Vol.56,No.19,p.9225(2008)."%>
<!-- #include virtual ="/developer/Include/ref_num.inc" -->



QRコード

🎄🎂🌃🕯🎉
〒992-8510 山形県米沢市城南4丁目3-16

Copyright ©1996- 2024 Databese Amenity Laboratory of Virtual Research Institute,  Yamagata University All Rights Reserved.