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🌡️ 📆 令和6年4月20日
⇒#1858@文献;

Determination of Gallic Acid Added to Fats and Oils

jstage DOI :
項目 内容
タイトル Determination of Gallic Acid Added to Fats and Oils
著者 K. F. MATTIL AND L. J. FILER, JR.
書誌情報

コメント

分光光度法と比色法は没食子酸の定量のために開発されている

引用箇所

出典: Determination of Gallic Acid Added to Fats and Oils


引用元


K. F. MATTIL AND L. J. FILER, JR.. Determination of Gallic Acid Added to Fats and Oils. . , (参照 1899-12-30T0:0:0+09:00) .

K. F. MATTIL AND L. J. FILER, JR. (2013). Determination of Gallic Acid Added to Fats and Oils. i n d u s t r i a l and e n g i n e e r i n g c h e m i s t r y, Vol.16, 0-0


K. F. MATTIL AND L. J. FILER, JR., " Determination of Gallic Acid Added to Fats and Oils", i n d u s t r i a l and e n g i n e e r i n g c h e m i s t r y, Vol.16, No.7, pp.0-0 (2013).

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