Stabilization of the Prussian Blue Color in the Determination ofPolyphenols
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カテキンの標準曲線は、反応混合物の追加カテキン110 mLの約2.5 PGまで直線である
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項目 | 内容 |
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タイトル | Stabilization of the Prussian Blue Color in the Determination ofPolyphenols |
著者 | Horace D. Graham |
書誌情報 |
コメント
引用箇所
出典: Stabilization of the Prussian Blue Color in the Determination ofPolyphenols
引用元
Horace D. Graham.
Stabilization of the Prussian Blue Color in the Determination ofPolyphenols. . , (参照 1899-12-30T0:0:0+09:00) .
Horace D. Graham
(1992).
Stabilization of the Prussian Blue Color in the Determination ofPolyphenols.
j. agric. food chem,
Vol.40,
801-0
Horace D. Graham,
" Stabilization of the Prussian Blue Color in the Determination ofPolyphenols",
j. agric. food chem,
Vol.40,
No.0,
pp.801-0
(1992).
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Horace D. Graham.
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Stabilization of the Prussian Blue Color in the Determination ofPolyphenols
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